Våra Tjänster

WordPress

100% WordPress

29% av webben använder WordPress. Vi på Gatara Design vill ju inte vara sämre så vi använder 100% WordPress. WordPress är en programvara där man har full frihet att skapa vackra & funktionella webbplatser.

Med WordPress kan man själv göra sina uppdateringar & förändringar. Eller så låter ni oss sköta Er webbplats.

Vi skapar alla vår webbplaster utifrån Ert & Era behov. Vi använder oss inte av någon mall utan allt är gjort från scratch. Vi är lyhörda för Era krav & specifikation.

Till WordPress finns det tusentals tillägg som vi använder oss av. Ett av dem är ett verktyg för SEO, sökmotoroptimering.

En WordPress webbplats består av en Landin Page, dvs en startsida. Sen kan man bygga på med flera olika typer av webbsidor eller undersidor. Det kan vara en blogg, en nyhetssida eller kontaktsida med formulär.

Hur många undersidor Ni behöver det tittar vi på tillsammans.

Underhåll och plats

WordPress Underhåll och Plats

Vi underhåller även Er webbplats, behöver Ni utrymme så fixar vi det också.

Vi håller koll på när tillägg och WordPress behöver uppdateras.

Har ni inte möjlighet att sköta eller uppdatera Er webbplats så hjälper vi givetvis till med det också

Responsiv Design

Responsiv webbplats

Responsiv webbplats innebär webbdesign som tillåter layouten att förändras beroende på vilken skärmstorlek och skärmupplösning som besökaren har, och beroende på vilka funktioner som webbläsaren stödjer.

Antal kolumner och bilder kan anpassas automatiskt, och bilder skalas om beroende på främst fönsterbredden. Det innebär att besökare kan se samma webbplats från exempelvis en mobiltelefon, en läs/surfplatta eller en persondator utan att behöva scrolla och zooma så mycket som hade krävts vid traditionell webbdesign.

Glob

Övriga tjänster

Vi kan bistå med grafisk profil, broschyrer, visikort, logotyp och annan markandsföringsreklam.