Om mig

Hej! Jag som driver Gatara Design heter Vladimir Gatara och är frilansande Frontend utvecklare/webbdesigner baserad i Lund. Jag började bygga hemsidor som hobby när Netscape låg på toppen som webbläsare.

Jag har en Kandidatexamen i Informatik från utbildningen Medieinformatik med intiktning mot interaktivamedier. Här fastnade jag för Människa-Data-Interaktions delen. Denna bit har jag otroligt stor nytta av när jag utvecklar och skapar mina hemsidor. Användaren i fokus är ett måste. Efter denna utbildning blev det lite frilansjobb inom webbproduktion.

För att spetsa till mina webbkompetenser gick jag en del distanskurser inom CSS och HTML.

Byggde senare på med Högskolan Väst Webbdesign- och Webbutvecklingskurser. Det var under dessa kurser som jag fastande för WordPress. Jag hade innan dess provat på Joomla, men tyckte WordPress var enklare att både förstå och jobba med.

Hösten 2017 startade jag denna enskilda firma och vänder mig till alla typ av företag. Förutom webbplatser/hemsidor så kan jag även hjälpa till med grafiks profil och marknadsföring.

Tycker om att nörda ner mig i mina vinylskivor och lyssnar en hel del på musik. Film och serier är också något jag lägger min tid på.

Är du intresserad av att få hjälp med utveckling av en hemsida eller något i din marknadsföring? Ta gärna kontakt med mig så ska vi se vad vi kan göra för Er.